Hallo, fijn om kennis met u te maken. Wij zijn Manon Huizing en Maud van Woerden. Wij regelen alles omtrent de verkoop van Weerdingerkanaal nz 114. Wij hopen u snel een keer te ontmoeten en u rond te leiden in deze prachtige boerderij!

Makelaarsnetwerk
De verkoop van het huis gaat via Makelaarsnetwerk. Een landelijk makelaarsnetwerk, waarbij je een gedeelte van de verkoop zelf op je neemt. Alle specialistische zaken omtrent het huis worden met een lokale makelaar opgepakt.

Waarom via makelaarsnetwerk? Wij Manon & Maud hebben allebei een achtergrond in marketing en vinden dat we op bepaalde punten een meerwaarde hebben. Daarbij kennen we na 12 jaar inmiddels alle inns en outs van dit huis. We hebben er evenementen georganiseerd, pompoenen geoogst, trouwerijen gezien. Wij kunnen u veel vertellen over de achtergrond en de mogelijkheden van deze prachtige boerderij.
Uiteraard kennen wij de grenzen van ons vakgebied en besteden we alles uit waar de expertise van de makelaar aan te pas komt. Dit houdt in dat de taxatie, contracten, onderhandelingen via Makelaarsnetwerk gaan. Zij zijn een landelijke organisatie, maar ze werken samen met een team van lokale makelaars.

Hoe gaat het verder in zijn werk
Wij Manon & Maud maken heel graag een afspraak met u om u een rondleiding te geven, we hebben een uitgebreide brochure voor u en we geven u antwoord op alle vragen.

Tot snel!

Manon-Huizing
manon@mediaafdeling.nl
0610716444

Maud van Woerden
maud@creatingrumour.nl
06-47166600