Een sfeervolle woonkeuken om heerlijk te tafelen

Woonboerderij met ondernemersmogelijkheden te koop.
Prijs € 449.000,- k.k.
Omschrijving:

Begane grond
Deze royale woonboerderij van 274m2 woonoppervlakte met diverse (horeca)bijgebouwen biedt u de mogelijkheid uw ondernemersdromen te verwezenlijken. Het is een unieke woon -werkomgeving van absolute topklasse. (ook geschikt voor dubbele bewoning).

De centrale hal biedt toegang tot alle vertrekken op de begane grond. Zij-entree met ruime hal, toilet en garderobehoek. Doordat alle voorzieningen zich bevinden op de begane grond kunt u de boerderij ook als bungalow bewonen.

Vanuit de hal bereikt u de ruime master bedroom (24 m2), met inbouw wastafel. De authentieke schouw maakt deze kamer tot een sfeervolle slaapkamer. De recent verbouwde luxe woonkeuken (24 m2) is landelijk modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur (Falkon oven, inductiekookplaat en vaatwasmachine). Deze woonkeuken vormt het hart van het huis en leent zich er perfect voor om gezellig te tafelen. Vanuit de keuken komt u in de ruime woonkamer (46 m2) met haardpartij.

Bekijk alle foto’s

De 2de slaapkamer (22 m2) tegenover de badkamer bevat ook een eigen wastafel. De 3de slaapkamer of werkkamer (20 m2) is recent verbouwd en voorzien van vloerverwarming, deze kamer kijkt met grote openslaande terrasdeuren uit op het zuiden. De rest van het huis wordt verwarmd middels een cv ketel (2008, ltho). Het huis is volledig voorzien van dubbelglas.

Via de trap komt u op de ruime 1e etage van maar liefst 135 m2. Deze ruimte is vrij indeelbaar waarbij verdere inbouw mogelijk is. Via het woonhuis heeft u toegang tot de grote schuurruimte op de begane grond.

Bekijk alle foto’s

Wonen tussen het groen

 

Buitenruimte 

De oprit biedt toegang tot de ruime afgesloten schuur van ruim 500 m2 en toegang tot de horecaruimte 165m2. In de ruime schuur zijn voldoende mogelijkheden tot opslag.

De boerderij staat op een riant perceel van maar liefst 7.880 m2. waarbij de tuin in volledige harmonie is met de boerderij. Hier kunt u ontspannen en genieten van het heerlijk rustige boerenbuitenleven.

Bekijk alle foto’s

Ondernemersmogelijkheden

Horecagedeelte ‘De Pompoenerie’ is 19 jaar lang de locatie geweest voor een sfeervolle buitenfair die duizenden bezoekers uit heel Nederland heeft getrokken. Rondom deze mooie boerderij, die 100 jaar geleden werd gebouwd, werden pompoenen en kalebassen gekweekt en talloze evenementen gehouden.

Het horecagedeelte in de aangebouwde schuur is uitermate geschikt als expositieruimte, locatie voor feesten, trouwerijen en workshops. De bijgebouwen zijn gebruikt als ‘buiten country winkel’.

Ontdek de ondernemersmogelijkheden